|
| Yazar |
Mesaj |
|
mekavedat
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 29 Ara 2007 [ 11:04 ] |
|
 |
 |
| Mesajlar |
8 |
| Cinsiyet |
 |
|
=D> Güzel bir yaklaşım, en azından bu siteyi diğerlerinden ayırmaya başlayan değişik bir yenilik. Bu duruşunuzdan ötürü bende sizleri tebrik ediyorum. =D>
_________________ PERHAPS... Ne ZaMaN iNSaNLaRLa aYNı FiKiRDe oLSaM HaTaLı oLDuĞuMu DüŞüNüRüM...
|
|
 |
|
 |
|
VSaBaH
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 30 Ara 2007 [ 01:08 ] |
|
 |
 |
| Mesajlar |
6088 |
| Konum |
Konya |
| Cinsiyet |
 |
| 1814 KFL
|
|
mekavedat yazdı: =D> Güzel bir yaklaşım, en azından bu siteyi diğerlerinden ayırmaya başlayan değişik bir yenilik. Bu duruşunuzdan ötürü bende sizleri tebrik ediyorum. =D>
Aynen öyle...! Ben o kadar forum gezdim ama Türkçe'nin düzgün kullanılması yönünde önlemler alan ve kullanıcılarını buna teşvik eden bir forum görmedim. Bu da bizim farkımız olsa gerek
|
|
 |
|
 |
|
antifebeli
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 23 Oca 2008 [ 21:45 ] |
|
| Mesajlar |
28 |
| Cinsiyet |
 |
|
öncelikle ben de destek çıkıyorum ama bir ricam olucak lütfen Ana Forum Bölüm Yetkilisi M.TUĞRUL arkadaşımız, ÖSS Sınavı'na hazırlanması sebebiyle sınav sonuna kadar aramızda olamayacaktır. Bilginize... [VSaBaH] yazısında ki bir yanlıslığı düzeltmenizi istiyorum ÖSS ye hazırlanması sebebiyle yazsaydınız daha iyi olurdu ÖSS nin açılımında zaten sınav var ...
_________________ ( A ) cımak yok ( N ) efret var ( T ) aviz yok ( İ ) şkence var ( F ) ener ( B ) ahçe yok GALATASARAY var....
Yemin ettik biz bu sene boyun eğecek herkez MAVİ ŞİMŞEK e (ADANA DEMİRSPOR ADS)
|
|
 |
|
 |
|
VSaBaH
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 23 Oca 2008 [ 21:49 ] |
|
|
| | | | |